نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

کوبا علیه آمریکا پشت ایران ایستاد

کوبا علیه آمریکا پشت ایران ایستاد وزیر خارجه کوبا سه‌شنبه بر همبستگی کشورش با ایران در برابر «اقدامات متجاوزانه آمریکا» تأکید کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزیر امور خارجه کوبا در دیدار با «رشید بیات مختاری» سفیر ایران در «هاوانا» بر همبستگی کشورش با ایران در برابر «تشدید اقدامات متجاوزانه آمریکا» تاکید کرد.

 

 به نوشته خبرگزاری «پرنسا لاتینا» «برونو رودریگز» رئیس دستگاه دیپلماسی کوبا پس از دیدار با سفیر ایران در این کشور در توییتی ایران را «کشور دوست» خطاب کرد.

 

این خبرگزاری نوشته است: «وزیر خارجه کوبا با سفیر ایران دیدار و بر همبستگی کشورش با ایران در شرایط تشدید اقدامات متجاوزانه آمریکا علیه آن کشور تأکید کرد.»

 

برونو رودریگز خاطر نشان کرد که دو طرف در این دیدار بر تداوم تقویت روابط دیپلماتیک دوجانبه که قدمت چهل ساله دارد، تاکید کردند.

 

بر اساس این گزارش، مقامات کوبا و ایران بارها تحریم‌های یکجانبه آمریکا، تهدید به بی‌ثبات کردن کشورها و سرنگونی دولت‌ها با حربه‌ اعمال فشار را محکوم کرده‌اند .

 


رئیس جمهور کوبا پیشتر نیز در دیدار با مقام‌های جمهوری اسلامی، برای ارتقای هرچه بیشتر روابط با ایران اعلام آمادگی کرده بود.

 

کوبا از جمله کشورهایی است که به دلیل مواضع ضد امپریالیستی، همواره با اعمال فشار و تهدید از سوی دولت‌های آمریکا مواجه شده است. رئیس جمهور کوبا چندی قبل با انتقاد از تحریم‌های آمریکا علیه مردم کشورش گفت که تحت فشار و تهدید تن به مذاکره با «دونالد ترامپ» نمی‌دهد.

 

«میگل دیاز کانل» رئیس جمهور کوبا اظهار داشت که هاوانا سیاست‌های تجاوزکارانه دولت آمریکا علیه خود را نمی‌پذیرد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار